Logo da.boatexistence.com

Flyttede pitbulls og prøveløsladte?

Indholdsfortegnelse:

Flyttede pitbulls og prøveløsladte?
Flyttede pitbulls og prøveløsladte?

Video: Flyttede pitbulls og prøveløsladte?

Video: Flyttede pitbulls og prøveløsladte?
Video: Et dødelig spenningsdrap rystet den lille byen Mont Vernon 2024, Kan
Anonim

Efter 10 års ophold i den samme bygning, som du ser hver uge i vores tv-program, vi flytter … Bare rolig, det er stadig i New Orleans, men bygningen er større, og der er også en separat bygning, hvor vi flytter vores detailbutik, har en foodtruck og også et filmstudiested.

Hvor flytter Pit Bulls and Parolees hen?

Pit Bulls & Parolees vender tilbage for en 18. sæson, men efter 17 sæsoner på Animal Planet flytter realityserien til Discovery Channel. Showet om den største Pit Bull-redning i landet vil også blive vist på Discovery+.

Hvor flytter Villalobos hen nu?

ATHENS, Texas (KLTV) - Tv-personligheden Tia Torres fra det populære tv-program Pit Bulls and Parolees og hendes team trådte til i løbet af sommeren for at hjælpe med en opdrætssituation i baghaven af ulvehunde. Beliggende væk på syv hektar jord i Athen, Texas, er det nye hjem til Villalobos Rescue Center Texas.

Hvorfor flyttede Pit Bulls og parolees fra Californien til New Orleans?

Sidst de blev set, havde besætningen fra "Pit Bulls and Parolees" besluttet at evakuere det sydlige Californien til New Orleans. Reguleringsbesvær der var blevet bare for irriterende. Animal Planet reality-serien vender tilbage til en ny sæson klokken 21.00. Lørdag (okt.

Lukker Villalobos?

VILLALOBOS REDNINGSCENTRET I JOPARDY OF LUKKING DINE DØRE Som de fleste af jer ved, er vi i gang med at bygge et nyt paradis oppe i den hyggelige lille by Tehachapi. Kendt for sine yndige antikvitetsbutikker og det fantastiske "choo choo"-tog, var det landet, der var så tiltalende.

Anbefalede: