Logo da.boatexistence.com

Samles Eugene og rosita?

Indholdsfortegnelse:

Samles Eugene og rosita?
Samles Eugene og rosita?

Video: Samles Eugene og rosita?

Video: Samles Eugene og rosita?
Video: Abraham, Rosita, and Eugene always and forever. 2024, Juli
Anonim

I tegneserierne havde Eugene et romantisk forhold til Rosita, og de to blev faktisk gift Rosita blev gravid med en anden mands barn - som hun gjorde i tv-programmet - men Eugene udfyldte Abrahams plads i tegneserierne og gik med til at adoptere dette barn og få det til at fungere med Rosita, altså før hun blev dræbt.

Samles Rosita og Eugene nogensinde?

I Alexandria bliver hun mere og mere tæt på Eugene og danner til sidst et seksuelt forhold til ham, men forbliver knust over Abrahams død. Efter to år sammen, afslører Rosita for Eugene, at hun er gravid, men han er ikke faderen.

Hvem var Rosita Eugene utro med?

Fra deres introduktion er Rosita og Eugene sjældent vist i interaktion overhovedet, selvom de har rejst sammen så længe. I nummer 86 slår Rosita op med Abraham på grund af hans affære med Holly og ønsker at flytte ind hos Eugene.

Kysser Rosita Eugene?

Efter at have afvist sit forsøg på at blive flyttet til Love Town i 1003, "Ghosts", hvor en udmattet Rosita hjalp med at afværge et 49-timers walker-angreb, fik Rosita Eugene til at kysse hende i 1011, "Morning Star", da Bakketoppen gjorde sig klar til krig med Alpha (Samantha Morton) og hendes vandrerhær.

Er Rosita gravid af Eugene?

Alpha halshuggede Rosita i tegneserierne og placerede hendes hoved på en gedde og dræbte både hende og hendes ufødte baby. Siddiq var babyens far i tegneserierne, men Rosita var faktisk i et forhold med Eugene I tv-serien besluttede Alpha dog at dræbe en række af fællesskabets medlemmer på denne måde.

Anbefalede: