Logo da.boatexistence.com

Hvorfor faldt majesco-aktiekursen?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor faldt majesco-aktiekursen?
Hvorfor faldt majesco-aktiekursen?

Video: Hvorfor faldt majesco-aktiekursen?

Video: Hvorfor faldt majesco-aktiekursen?
Video: Hvorfor faldt Aleppo? 2024, Kan
Anonim

Tirsdag faldt aktier i Majesco , da investorerne valgte at sælge i stedet for at blive beskattet for udbytteindkomst. Aktien faldt med en halv procent om dagen efter, at selskabet annoncerede et midlertidigt udbytte på 974 Rs per aktie for regnskabsåret 2020-21.

Er det godt at købe Majesco-aktier nu?

Gode nyheder, investorer! Majesco er stadig et kup lige nu ifølge min prismultipel-model, som sammenligner virksomhedens pris-til-indtjening-forhold med branchegennemsnittet. … Majescos aktiekurs virker også relativt stabil sammenlignet med resten af markedet, hvilket fremgår af dens lave beta.

Er Majesco et godt firma?

Majesco er en god organisation at arbejde. Arbejdskulturen er meget konkurrencedygtig Der er rigtig gode mennesker i organisationen, som hjælper med den enkeltes vækst i fagligt. Majesco-teamet organiserer de sjove aktiviteter.

Skal vi købe Majesco til udbytte?

Majesco har også lanceret et tilbagekøbsprogram på 631 crore Rs for at returnere værdi til sine aktionærer. Dette er gode nyheder for eksisterende investorer, men nye investorer bør være forsigtige med at købe Majesco-aktier. … Efter udbytteudbetalingen vil virksomheden kun have Rs 103 crore i kontanter og fast ejendom på Rs 70 crore.

Hvad sker der med Majesco-aktien efter udbytte?

Ignorer udbyttet, sælg aktierne

Gevinsterne fra Majeco-aktier købt og solgt inden for et år vil blive beskattet med en sats på 15 procent Aktier holdt i mere end et år vil resultere i, at gevinster behandles som langsigtede. De vil blive beskattet med 10 procent, hvis sådanne langsigtede kapitalgevinster overstiger Rs 1 lakh på et år.

Anbefalede: