Logo da.boatexistence.com

Er aguardiente krystalrom?

Indholdsfortegnelse:

Er aguardiente krystalrom?
Er aguardiente krystalrom?

Video: Er aguardiente krystalrom?

Video: Er aguardiente krystalrom?
Video: Joaquin Guiller - El Aguardiente (Video Oficial) 2024, Kan
Anonim

Fra Colombia, i det nordvestlige hjørne af Sydamerika med 700 eksotiske miles kystlinje i Caribien og 500 miles langs Stillehavet, kommer Aguardiente Cristal, 100 % Colombian spirit Melasse, kørt ind fra Colombias sukkerrørsmarker og derefter blandet med anis. …

Betragtes aguardiente som rom?

Mexico. I Mexico går aguardiente under mange navne, inklusive habanero. I staten Michoacán er charanda en traditionel rum-lignende sukkerrørs-aguardiente.

Hvad er forskellen mellem aguardiente og rom?

Som navneord er forskellen mellem aguardiente og rom, at aguardiente er en ringere brandy lavet i Spanien og portugal, mens rom er plads.

Er aguardiente en tequila?

For spiritus-lægmanden kan aguardiente beskrives som Colombias version af tequila: en latinamerikansk spiritus, der er lavet - og får dig til at føle - på en speciel måde. Det tætteste, de fleste amerikanere kommer på aguardiente, er, mens de hopper i baren i Cartagena over nytår.

Hvilken type drink er aguardiente?

Aguardiente, som kan oversættes til "ildvand", er en stærk spiritus lavet af anis og sukkerrør. Den har en sort lakridsinspireret smag, sprød finish og en cremet fornemmelse, der ligner rom, men stærkere og mindre sød.

Anbefalede: