Blev Gardner-minshew skåret?

Indholdsfortegnelse:

Blev Gardner-minshew skåret?
Blev Gardner-minshew skåret?

Video: Blev Gardner-minshew skåret?

Video: Blev Gardner-minshew skåret?
Video: Detroit Lions First Look At Free Agency | Detroit Lions Podcast 2024, Oktober
Anonim

Gardner Minshew II ringer på sit tredje år i NFL med et nyt look. Måneder efter at have debuteret en multefrisure, som han kaldte "Mississippi Mudflap", har den 25-årige Jacksonville Jaguars quarterback valgt en renere klipning.

Hvad skete der Gardner Minshew?

The Jaguars byttede quarterback Gardner Minshew til Eagles for et betinget draftvalg i sjette runde i 2022, meddelte holdet lørdag.

Skårede Jags minsew?

Tidligere i dag annoncerede Jaguars, at de ve byttede quarterback Gardner Minshew II til Philadelphia Eagles. Kompensationen er blevet rapporteret af NFL Medias Ian Rapoport som et betinget valg i sjette runde, der kan blive til et valg i femte runde i 2022, hvis han spiller i 50 % af tre kampe i denne sæson.

Spiller Gardner Minshew stadig?

Jacksonville Jaguars har byttet quarterback Gardner Minshew II til Philadelphia Eagles for et betinget valg i sjette runde i 2022, blev det annonceret lørdag. Valget i sjette runde kan stige til en femterunde, hvis Minshew er involveret i 50 % af kampene i tre kampe i denne sæson, fort alte kilder til ESPNs Adam Schefter.

Hvem er QB for Atlanta Falcons?

Quarterback Josh Rosen underskrev med Atlanta Falcons en uge før nedskæringsdatoen, og han var ærlig omkring sine chancer for at tjene som backup quarterback bag Matt Ryan.

Anbefalede: