Logo da.boatexistence.com

Døde iris i flash-sæson 6?

Indholdsfortegnelse:

Døde iris i flash-sæson 6?
Døde iris i flash-sæson 6?

Video: Døde iris i flash-sæson 6?

Video: Døde iris i flash-sæson 6?
Video: Mirror Iris death | The Flash 06x17 2024, Kan
Anonim

Til sidst var Iris ikke i stand til at flygte, og hun forsvandt pludselig i et regnbueblink Det var ikke slutningen, som Flash-holdet oprindeligt havde planlagt: optagelser til Sæson 6 blev afskåret tre afsnit på grund af coronavirus-pandemien, hvilket efterlod Iris fanget i denne alternative verden.

Er Iris i sæson 7 af The Flash?

Sidste halvdel af sæson 7 fokuserer på en vigtig historie for Barry og Iris, mens de ser frem til at starte deres egen familie. På trods af det er Iris ikke set på skærmen så meget, som man kunne håbe på, da programmet fokuserer på Iris som en kernekarakter.

Kommer Iris tilbage i sæson 7?

Iris Wests nylige fysiske fravær fra The Flash-sæson 7 frarøvede karakteren af bureau og skadede seriens bestræbelser på at udvikle hendes karakter. Jeg var virkelig glad for at se, at Iris ikke var i denne uges afsnit.

Lever Iris stadig i The Flash-sæson 6?

Under Flash-sæson 6-finalen understreger Carver, at der ikke er nogen måde at redde Iris, når hun først blev fanget inde i dimensionen. … Selvom Iris uden tvivl stadig er i live et sted i dette fængsel, er hendes forsvinden i slutningen bestemt ikke en god ting for hendes velbefindende.

Does Iris in The Flash?

Dør Iris i The Flash-sæson 7? Det er højst usandsynligt, at Iris forbliver død Som traileren til det kommende afsnit, "Family Matters, Part 2" indikerer, vil Barry og resten af Team Flash gå ekstremt langt for at vende det, der skete, og i sidste ende redde Fuerza, Psych og, selvfølgelig, Iris.

Anbefalede: