Logo da.boatexistence.com

Er polygamister lovligt gift?

Indholdsfortegnelse:

Er polygamister lovligt gift?
Er polygamister lovligt gift?

Video: Er polygamister lovligt gift?

Video: Er polygamister lovligt gift?
Video: Is Marrying Multiple Women Legal In America's Marriage System? 2024, Juli
Anonim

Den juridiske status for polygami varierer meget rundt om i verden. Polygyni er lovligt i 58 ud af næsten 200 suveræne stater, langt de fleste af dem er lande med muslimsk flertal. Nogle lande, der tillader polygami, har begrænsninger, såsom at kræve, at den første kone giver sit samtykke. …

Kan en mand gifte sig med to koner lovligt?

Nr. En mand kan ikke gifte sig med to personer eller have to koner i Indien … For eksempel: Hvis en muslimsk person gifter sig i Goa, eller ægteskabet er registreret i Goa, kan han ikke polygami eller beholde mere end én ægtefælle på samme tid. Så hvis en muslimsk mand mener, at polygami er lovligt i Goa, så tager han fejl.

Er polygami lovligt nogen steder i USA?

Polygami blev forbudt i føderale territorier ved Edmunds Act, og der er love mod praksis i alle 50 stater, såvel som District of Columbia, Guam og Puerto Rico.

Kan du gifte dig med 2 koner i USA?

Selvom polygami er ulovligt i USA, og de fleste moskeer forsøger at fraråde flertalsægteskaber, har nogle muslimske mænd i Amerika stille og roligt giftet sig med flere koner. Ingen ved, hvor mange muslimer i USA, der bor i polygame familier.

Er mere end ét ægteskab lovligt?

U. S. immigrationsloven rynker på næsen af at være gift med mere end én person på samme tid og forbyder både bigamister og polygamister at blive naturaliserede borgere. At praktisere polygami som en lovlig fastboende kan føre til udvisning, og det samme kan en straffedom for bigami.

Anbefalede: