Logo da.boatexistence.com

Hvor er justo smoker fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er justo smoker fra?
Hvor er justo smoker fra?

Video: Hvor er justo smoker fra?

Video: Hvor er justo smoker fra?
Video: КЕМПИНГ в ДОЖДЬ - Дождь и снег с палаткой, брезентом и собакой 2024, Kan
Anonim

Han sagde, at Smoker ofte blev mørklagt og "var på et mørkt sted", efter at han voksede op på et børnehjem i Costa Rico og tilbragte en stor del af sit voksne liv i fængsel. Han var prøveløsladt for røveri på tidspunktet for drabet og var kommet ud af fængslet 16 måneder før.

Hvor ryger Justo nu?

- Justo Smoker vil nu tilbringe 35,5 til 71 år i et statsfængsel efter at have indgivet en erklæring om skyldig som en del af en bønaftale om Amish-teen Linda Stoltzfoos' død. Efterforskere sagde, at aftalen blev godkendt af familien til Stoltzfoos, hvis hovedfokus var at 'bringe Linda hjem. '

Hvem er Justo-ryger Lancaster PA?

Justo Smoker, 34, fra Paradise Township, blev sigtet mandag, dec.21, 2020, for at have dræbt Linda Stoltzfoos, der forsvandt 21. juni 2020. Han var allerede blevet anklaget for at have kidnappet den 18-årige Amish-kvinde, da hun gik fra kirken til sin Upper Leacock Township hjem.

Hvilket fængsel ryger Justo i?

Smoker er i øjeblikket i Lancaster County Prison tilbageholdt uden mulighed for kaution.

Hvor længe skal Justo-ryger være i fængsel?

Justo Smoker dømt for overtrædelse af prøveløsladelse, vil afsone minimum 53 års fængsel. Justo Smoker har fået den maksimale straf på 17 år, fem måneder og 30 dages fængsel for sine overtrædelser af prøveløsladelse.

Anbefalede: