Logo da.boatexistence.com

Er fenns skat blevet fundet?

Indholdsfortegnelse:

Er fenns skat blevet fundet?
Er fenns skat blevet fundet?

Video: Er fenns skat blevet fundet?

Video: Er fenns skat blevet fundet?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Skjult skattekiste fyldt med guld og ædelstene er fundet i Rocky Mountains Fenn meddelte i juni, at skatten var blevet fundet - men han ville ikke sige, hvor den nøjagtigt blev fundet eller hvem der fandt den. … Hans familie bekræftede mandag, at det var Stuef, der fandt Fenns skat.

Hvor blev Fenns skat fundet?

Han afslørede senere, at det blev fundet i Wyoming. Jack Stuef, der fandt skatten, har ikke afsløret, hvor han fandt den, og sagde, at han ikke ønsker, at stedet skal blive til en turistattraktion. Fenn døde i september 2020.

Hvor mange af The Secret er blevet fundet?

Fra 2019 er tre af skattekasserne blevet gendannet. Den første blev fundet i Chicago, Illinois; den anden i Cleveland, Ohio; og den seneste skattekasse blev fundet i Boston, Massachusetts. De resterende ni skattekasser er endnu ikke blevet fundet.

Hvornår fandt de Forrest Fenns skat?

Opdagelse. Den 6. juni 2020 skrev Fenn på søgebloggen "Thrill of the Chase", at skatten var blevet fundet: "Det var under en baldakin af stjerner i den frodige, skovklædte vegetation af Rocky Mountains og var ikke flyttet fra det sted, hvor jeg gemte det for mere end 10 år siden.

Er den gyldne ugle blevet fundet i 2021?

På det tidspunkt var der en mode for sådanne lænestolsskattejagter inspireret af Storbritanniens bedst sælgende Masquerade, hvor kunstneren Kit Williams lagde en række komplekse visuelle spor for at finde en gylden hare. Men mens alle de andre gåder, inklusive Masquerade, til sidst blev løst, er den franske ugle stadig derude.

Anbefalede: