Hvor bruger vi konstruktør i selenramme?

Indholdsfortegnelse:

Hvor bruger vi konstruktør i selenramme?
Hvor bruger vi konstruktør i selenramme?

Video: Hvor bruger vi konstruktør i selenramme?

Video: Hvor bruger vi konstruktør i selenramme?
Video: Why do we Need Constructor in Selenium Page Object Model Framework || Constructor in Selenium 2024, Oktober
Anonim

Konstruktøren har samme navn som klassenavnet. Den bruges til initialisering af variabler i klassen. Det kaldes hver gang et objekt i klassen oprettes. Den har ikke en returtype, ikke engang ugyldig.

Hvorfor bruger vi konstruktør i selensideobjektmodellen?

Bemærk: Der skal oprettes en konstruktør i hver af klassen i Page Layer for at hente driverforekomsten fra Main-klassen i Test Layer og også til initialiser WebElements(Page Objects) erklæret i sideklassen ved hjælp af PageFactory.

Bruger vi nogen konstruktør i selen WebDriver?

Den har kun en konstruktør, som tager et WebDriver-objekt og sender det videre til sin superklasse-konstruktør. Bemærk igen, at ingen af sideobjekterne eller BasePage initialiserer WebDriver-objekterne.

Hvad bruges konstruktøren til?

I klassebaseret objektorienteret programmering er en konstruktør (forkortelse: ctor) en speciel type underrutine kaldes for at skabe et objekt. Det forbereder det nye objekt til brug, og accepterer ofte argumenter, som konstruktøren bruger til at indstille nødvendige medlemsvariabler.

Hvad er konstruktør i eksempel?

Når en klasse eller struktur oprettes, kaldes dens konstruktør. Konstruktører har samme navn som klassen eller strukturen, og de initialiserer norm alt datamedlemmerne i det nye objekt. I det følgende eksempel er en klasse ved navn Taxi defineret ved at bruge en simpel konstruktør. … Se Instance Constructors for flere oplysninger.

Anbefalede: