Logo da.boatexistence.com

Hvad er esoterisk religion?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er esoterisk religion?
Hvad er esoterisk religion?

Video: Hvad er esoterisk religion?

Video: Hvad er esoterisk religion?
Video: What is Esoteric Knowledge? [KNOWLEDGE FOR THOSE WHO SEEK 👁] #Kybalion #4biddenknowledge 2024, Kan
Anonim

Vestlig esoterisme, også kendt som esoterisme, esoterisme, og nogle gange den vestlige mysterietradition, er et begreb, som forskere bruger til at kategorisere en bred vifte af løst relaterede ideer og bevægelser, der udviklede sig i det vestlige samfund.

Er esoterisme en religion?

Esotericisme i religion kaldes " obscurantism". Esotericisme kan også handle om at forstå symbolik og skjulte betydninger af mange forskellige bøger. De omfatter religiøse bøger, filosofibøger og bøger om historie. De bruger disse bøger som deres tekster.

Hvad betyder esoterisk i religion?

esoterisk, egenskaben ved at have en indre eller hemmelig betydning. Dette udtryk og dets korrelative eksoteriske blev først anvendt i de antikke græske mysterier på henholdsvis dem, der blev indviet (eso, "indenfor") og dem, der ikke var (exo, "udenfor").

Hvad er esoterisk system?

Esoteriske tankeretninger er skoler, strømninger eller bevægelser, som har et okkult tankesystem baseret på esoterisk viden. De hjælper med at forberede individet mod åndelig udvikling.

Hvad er esoteriske ideer?

Hvad betyder esoterisk? Esoterisk betyder oftest uklar og kun forstået eller beregnet til at blive forstået af et lille antal mennesker med særlig (og måske hemmelig) viden Det bruges ofte til at beskrive viden, der kun er beregnet til at blive afsløret for mennesker, der er blevet indviet i en bestemt gruppe.

Anbefalede: