Kan jeg rekruttere jeritza?

Indholdsfortegnelse:

Kan jeg rekruttere jeritza?
Kan jeg rekruttere jeritza?

Video: Kan jeg rekruttere jeritza?

Video: Kan jeg rekruttere jeritza?
Video: The Moment in Time: THE MANHATTAN PROJECT 2024, September
Anonim

Jeritza: Jertiza var tidligere ikke en af de personer, der kunne rekrutteres i Fire Emblem: Three Houses, men det er han fra denne opdatering. Han kan kun deltage i din fest i Black Eagles/Crimson Flower-stien - og er ikke en rekrutterbar karakter på andre stier.

Hvornår kan jeg rekruttere Jeritza?

Efter 1.1. 0 update, Jeritza bliver en spilbar karakter, der automatisk deltager under krigsfasen. Han vil vise tristhed, hvis han kæmper mod Mercedes på Tailtean Plains.

Kan du rekruttere Jeritza guldhjort?

Det er vigtigt at bemærke, at Jeritza kun er tilgængelig som et partimedlem og mulig skønhed for Byleth på Black Eagles-ruten, som, hvis du er kommet langt nok ind i spil, du ved sikkert hvorfor det er tilfældet. Men det gør Jeritza til blandt de få karakterer, du ikke kan rekruttere, mens du er en del af konkurrerende huse.

Hvilket kapitel kan du rekruttere Jeritza?

Han blev gjort spilbar som gratis DLC i wave 3 (version 1.1. 0-opdatering), udelukkende på Crimson Flower-ruten. Fra kapitel 3 til 5 og Crimson Flower Kapitel 13 og frem, kan han undervise spilleren i sværd, lanser, slåskamp og ridning.

Hvordan rekrutterer du Jeritza Black Eagles?

En lærer ved Garreg Mach-klosteret, der ender med at forråde kirken, Jeritza kan rekrutteres og derefter romaniseres i slutningen af spillet, hvis du spiller 'Crimson Flower' Edelgard-relateret rute for Black Eagles-huset.

Anbefalede: