Hvad er et fodboldspil?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et fodboldspil?
Hvad er et fodboldspil?

Video: Hvad er et fodboldspil?

Video: Hvad er et fodboldspil?
Video: fodboldcamp 2024, September
Anonim

Footsies (footsy eller footsie) er et flirtespil, hvor to personer rører ved fødderne under et bord eller et andet skjult sted, ofte som en romantisk optakt. Det er et spil, der enten spilles som et flirtende kropssprog eller blot for at nyde det. … Udtrykket kommer fra en humoristisk diminutiv af foot fra 1940'erne.

Hvad footsie betyder?

1: et forsømt flirtende kærtegn med fødderne (som under et bord) 2: et norm alt skjult samarbejde eller forhandling med nogen, der formodes at være fjendtlig over for ens egne interesser - norm alt brugt med afspil.

Hvad er en fodboldkarakter?

Det er en mesterklasse i nogen, der dækker alle deres svagheder og frister fjenden, før de slår dem ned. Din viden om footsies vil kun være så stor som din viden om spillet som helhed og de situationer, du vil befinde dig i.

Hvordan laver man en rasende dæmon i Footsies?

Dæmoninput er AA -> AA. Du kan trykke på den første AA til enhver tid, under rundestart, i blockstun eller guard break-animation eller under et andet angreb. Når du trykker på ->, kan du i stedet trykke to gange (så input bliver AA -> -> AA).

Er Footsies gratis?

Footsies er et sjovt, gratis, enkelt 2D-kampspil, der kan hjælpe nybegyndere med at lære det grundlæggende. Det er svært at komme ind i 2D-kampspil, især hvis du prøver at lære at spille dem ordentligt.

Anbefalede: