Logo da.boatexistence.com

Staver du udstødt?

Indholdsfortegnelse:

Staver du udstødt?
Staver du udstødt?

Video: Staver du udstødt?

Video: Staver du udstødt?
Video: ЛЕЧИМ НОГИ СВОИМИ РУКАМИ! 72000 нервных окончаний на которые мы воздействуем! 2024, Kan
Anonim

verbum (brugt med objekt), os·tra·cized, os·tra·cizing·ing. at udelukke, ved almindeligt samtykke, fra samfundet, venskab, samtale, privilegier osv.: Hans venner udstødte ham efter hans fars arrestation. at forvise (en person) fra hans eller hendes hjemland; udstationeret.

Er det udstødelse eller udstødelse?

Som verber er forskellen mellem udstødelse og udstødelse, at udstødelse er (britisk) (udstødelse) mens udstød er at udelukke (en person) fra samfundet eller fra et samfund, ved ikke at kommunikere med dem eller ved at nægte at anerkende deres tilstedeværelse; at nægte at tale med eller omgås; at undgå.

Hvordan udstøder man nogen?

'Ostracize': At få den ene person til at gå væk. Når verden ikke lige er din østers. I tilfældig brug kan ordet udstødte betyde " at udelukke fra en gruppe ved fælles samtykke" Det beskriver handlingen med at undgå nogen, som regel, fordi denne person har gjort noget stødende eller upopulært.

Hvad er et eksempel på udstødt?

At udstøde er at bevidst udelukke eller udelade nogen. Et eksempel på udstødelse er når du ikke inviterer én person i klassen til en fest, som alle andre skal til.

Hvad vil det sige at føle sig udstødt?

: at ikke tillade (nogen) at blive inkluderet i en gruppe: at udelukke (nogen) fra en gruppe Hun blev udstødt fra/af det videnskabelige samfund i mange år, fordi af hendes radikale politiske overbevisning.

Anbefalede: