Logo da.boatexistence.com

Hvilken pæon har jeg?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken pæon har jeg?
Hvilken pæon har jeg?

Video: Hvilken pæon har jeg?

Video: Hvilken pæon har jeg?
Video: Желтый пион Бартзелла Особенности ухода. Сайт "Садовый мир" 2024, Kan
Anonim

Pæonblomster er kategoriseret i seks typer: Enkelt, Japansk, Anemone, Semi-Double, Bombe og Full Double. Mange pæoner har lyserøde eller hvide blomster, men der er også lilla, røde, orange og endda gule pæonvarianter.

Hvordan ved jeg, hvilken type pæon jeg har?

Bloomtype bruges også til at identificere en specifik pæon. Enkelte pæoner har nogle få brede kronblade i en enkelt hvirvel omkring meget store og synlige støvdragere i midten af blomsten. Blomster af japansk type ligner singler, bortset fra at trådene i støvdrageren i midten af blomstringen er ekstremt store og fremtrædende.

Fortæller du pæonsorten?

Denne Auten-prisvinder fra 1946, en favorit i japansk stil, har anemoneformede blomster med et fnugligt lag af store, 7 , blege orkidé-pink kronblade fyldt med en eksplosion af rose, skal-pink og elfenben kronbladssegmenter med en smule gul midterglød.

Hvad er de 3 typer pæon?

Slægten Paeonia er opdelt i 3 grupper: Træpæoner, Urtepæoner og Intersektionelle Pæoner.

Hvad er forskellen mellem Itoh og urteagtige pæoner?

De vigtigste forskelle mellem de to er stænglernes robusthed, blomstringsfarver og blomstringstider. Urteagtige pæoner blomstrer tidligere på sæsonen, mens Itoh-hybriderne blomstrer lidt senere om foråret og har en tendens til at have en længere blomstringsperiode.

Anbefalede: