Logo da.boatexistence.com

Vil små riffel magnum primere til 223?

Indholdsfortegnelse:

Vil små riffel magnum primere til 223?
Vil små riffel magnum primere til 223?

Video: Vil små riffel magnum primere til 223?

Video: Vil små riffel magnum primere til 223?
Video: 10 самых АТМОСФЕРНЫХ мест Дагестана. БОЛЬШОЙ ВЫПУСК #Дагестан #ПутешествиеПоДагестану 2024, Kan
Anonim

Magnum primere har lidt tykkere skåle og reducerer muligheden for en slam ild med sådanne pistoler og er bedre egnet til højere tryk 5.56 belastningsdata. Jeg har brugt standard- og magnum-primere i AR'er. Uanset hvilken pistol du bruger, er magnum primere fine i. 223, bare oparbejd indlæsningsdata for den primer.

Kan du bruge Magnum-primere i stedet for store riffelprimere?

Jeg vil gætte på, at du vil have det godt, men hvis du bemærker tegn på overdreven tryk tidligt… ja, stop. Jeg har set trykket blive højere ved at bruge mag-primere, men jeg har også set det lavere lige så mange gange, og meget ofte har jeg set det simpelthen forblive det samme…

Hvilke primere kan jeg bruge til 223?

Remington 6 1/2 small riffel primers har en tendens til at fungere bedst i bolt. 223 over semi auto. 223/ 5,56 rifler. CCI 41 er en Mil Spec primer meget lig deres 400, alle de små standard primer typer (pistol, pistol magnum, riffel og riffel magnum) vil passe i.

Kan jeg bruge Magnum-primere til ikke-magnum-belastninger?

En gammel tommelfingerregel foreslår brug af magnum-primere hver gang pulverladningen er 60 grains eller mere. … Men tommelfingerregler er ikke perfekte, og masser af patroner bruger ladninger fra 55 grains til 65 grains -.

Kan jeg bruge Magnum-primere til 45 ACP?

Hold belastningen tam, så fungerer de fint. Størstedelen af de store pistolprimere, jeg har brugt, er Winchester WLP; Stor pistol til standard eller Magnum pistolladninger. Jeg har brugt disse i både 45 ACP og.

Anbefalede: