Logo da.boatexistence.com

Er arkæologi en god karriere?

Indholdsfortegnelse:

Er arkæologi en god karriere?
Er arkæologi en god karriere?

Video: Er arkæologi en god karriere?

Video: Er arkæologi en god karriere?
Video: Hvorfor er det så svært at vælge en uddannelse? 2024, Kan
Anonim

Arkæologi kan være en fantastisk karriere, men det betaler sig ikke særlig godt, og der er tydelige vanskeligheder i livet. Mange aspekter af jobbet er fascinerende, dog til dels på grund af de spændende opdagelser, der kan gøres.

Tjener arkæologer mange penge?

Arkæologer lavede en median løn på 63.670 USD i 2019. De bedst bet alte 25 procent tjente 81.480 USD det år, mens de lavest bet alte 25 procent tjente 49 USD, 760.

Er det svært at få et job inden for arkæologi?

At være arkæolog er ikke let. Ingen karrierevej er. Der er ingen smertefri vej, du kan tage til succes. At være arkæolog i kulturressourceforv altning er et personligt valg.

Er arkæologi en ubrugelig grad?

Men efter at have opnået en grad i arkæologi eller antropologi, hvis du derefter har til hensigt at følge en karriere i erhvervslivet, anses en uddannelse i arkæologi generelt ikke for at være til nogen stor nytte. Dette betyder ikke, at en grad i arkæologi eller antropologi er værdiløs, det er slet ikke

Er arkæologisk en god karriere?

Kandidater i arkæologi har store muligheder for job såvel som forskning på forskellige gymnasier og universiteter. Job du kan få med en uddannelse inden for dette felt: Arkæolog. Inspektør/bevaringsansvarlig for historiske bygninger.

Anbefalede: