Logo da.boatexistence.com

Hvem er jay blades kone?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er jay blades kone?
Hvem er jay blades kone?

Video: Hvem er jay blades kone?

Video: Hvem er jay blades kone?
Video: КАЖДАЯ СЕМЬЯ СИРЕНОГОЛОВЫХ ТАКАЯ! Мы нашли ДЕВОЧКУ СИРЕНОГОЛОВОГО! 2024, Kan
Anonim

Da Blades giftede sig, oprettede han og hans daværende kone, Jade, en velgørenhedsorganisation med base i High Wycombe, Out of the Dark, for at uddanne dårligt stillede unge mennesker i møbelrestaurering.

Er Jay på værksted gift?

Hvem er Jay Blades' kone? Jay er i øjeblikket i et forhold med partneren Christine Goodman, selvom han kan lide at holde sit forhold privat. Før Christine var Jay gift med sin nu ekskone Jade.

Hvad skete der med Jay Blades kone?

Jay Blades' nuværende partner

Efter hans ægteskab gik i stykker, indledte Jay et forhold med sin nuværende partner gennem fire år, Christine Goodman. Christine arbejder som marketingspecialist for forbrugsvarer og detailhandlere. Parret bor i Wolverhampton.

Hvem er ægteparret på værkstedet?

The Repair Shop-stjernen Will Kirk giftede sig for nylig med sin forlovede Polly Snowdon, og annoncerede det på sin Instagram-følge fredag den 6. august. Håndværkeren har delt et par udvalgte billeder fra deres særlige dag, men hvad du måske ikke ved er, at en medstjerne fra The Repair Shop havde en ekstra speciel rolle at spille.

Hvor gammel er Jay fra værkstedet?

Hvor gammel er Jay Blades? Jay Blades er en møbeldesigner og en prisvindende fællesskabsleder med base i Wolverhampton. Han blev født den 21. februar 1970 - hvilket gør ham 50 år gammel.

Anbefalede: