Logo da.boatexistence.com

Hvem var Asenaths mor?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var Asenaths mor?
Hvem var Asenaths mor?

Video: Hvem var Asenaths mor?

Video: Hvem var Asenaths mor?
Video: Учим цвета Разноцветные яйца на ферме Miroshka Tv 2024, Kan
Anonim

Senere i 1. Mosebog 46:20 nævnes Josef og Asenath i Jakobs familie, som nævner, at Josef i Egypten havde to sønner ved navn Manasse og Efraim, som Asenath, datter af Potiphera, præsten i On, fødte Josef.

Er Potiphar og potiphera den samme person?

Det er blevet foreslået, at Potifera var en prins, ikke kun en præst. En jødisk legende gør ham til den samme person som Potifar, hvis kone var forelsket i Josef, og hvis falske anklage fik ham i fængsel.

Hvad hed Josefs første kone?

Den østlige ortodokse kirke, som navngiver Josefs første hustru som Salome, mener, at Josef var enkemand og forlovet med Maria, og at henvisninger til Jesu "brødre" var børn af Joseph fra et tidligere ægteskab.

Hvem var Josefs hustruer?

Joseph og Asenath Deres forhold omtales første gang i Første Mosebog 41:45. Farao siges at have givet Josef, Asenath datter af Potifera, præst i On, som sin hustru. Det nævnes senere i 1. Mosebog 41:50, at Josef før hungersnøden havde to sønner med Asenath.

Hvor mange hustruer havde Josef i Bibelen?

Joseph har én kone, Asenath, datter af Potifar, præsten i On, som han gifter sig med i Ægypten. Hun føder to sønner, Efraim og Manasse…

Anbefalede: