Logo da.boatexistence.com

Vil blive ætset i sten?

Indholdsfortegnelse:

Vil blive ætset i sten?
Vil blive ætset i sten?

Video: Vil blive ætset i sten?

Video: Vil blive ætset i sten?
Video: Offsets urmoder: Stentrykket — Færøske Steinprent holder litografiet i live 2024, April
Anonim

Permanent fast eller fast etableret; ikke underlagt nogen ændring eller ændring. Ofte brugt i det negative. Aftalen er endnu ikke hugget i sten, men vi er overbeviste om, at den vil forløbe som håbet.

Hvad er skrevet med sten?

Permanent fast eller fast etableret; ude af stand til at blive ændret. Ofte brugt i det negative. Aftalen er endnu ikke skrevet i sten, men vi er overbeviste om, at den vil fortsætte som håbet. Se også: sten, skrevet.

Hvad betyder støbt i sten?

Bestemt, fast, som i Vi kan vælge at blive længere - vores planer er ikke støbt i sten, eller når Carl sætter en dagsorden, kan du roligt antage, at den er indgraveret sten.

Er tingene hugget i sten?

Hvis en aftale, politik eller regel er hugget i sten, det er fuldstændig besluttet og kan ikke ændres De nøjagtige vilkår for ordningen mangler endnu at blive sat i sten. Dette er blot foreløbige ideer, og intet er hugget i sten. Bemærk: Andre verber, såsom udskåret eller støbt, kan bruges i stedet for sæt.

Hvilken slags ord er ætset?

for at skitsere klart eller skarpt; afgrænse, som en persons træk eller karakter. at fiksere permanent i eller implantere fast på sindet; rod i hukommelsen: Vores sidste samtale er indgraveret i min hukommelse.

Anbefalede: