Logo da.boatexistence.com

Hvor er fri ild?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er fri ild?
Hvor er fri ild?

Video: Hvor er fri ild?

Video: Hvor er fri ild?
Video: Dr. Dre - Still D.R.E. ft. Snoop Dogg 2024, Kan
Anonim

Garena Free Fire, også kendt som Free Fire, er et battle royale-spil, udviklet af 111 Dots Studio og udgivet af Garena til Android og iOS. Det blev det mest downloadede mobilspil glob alt i 2019. Spillet modtog prisen for "Bedste populære stemmespil" af Google Play Butik i 2019.

Hvor er Freefire placeret?

Det er udviklet af Sea Ltd, et firma, der stammer fra Singapore. Den løbende administrerende direktør for virksomheden er Forrest Li, som også er grundlæggeren af virksomheden. Ejeren Forest Li blev født i Kina, han flyttede til Singapore, og han er i øjeblikket kun bosiddende i Singapore.

Hvilke steder har fri ild?

Der er tre kort i Free Fire: Bermuda, Purgatory og Kalahari. Hver har unikke drop-spots til at finde kvalitetsforsyninger og våben. I denne artikel vil vi se på nogle af de bedste steder at finde tyvegods af god kvalitet i spillet.

Hvem er Free Fires rigeste noob?

Lokesh Gamer kaldes den rigeste noob i fri ild af sine fans i det indiske spilfællesskab. Han ejer en YouTube-kanal opkaldt efter sig selv, og den har mere end 12,4 millioner abonnenter.

Hvilket er det sikreste sted i Free Fire?

1) Bullseye (Bermuda) Bullseye er langt det sikreste sted at lande i Free Fire. Selvom området er ret åbent, er byttet godt, og spillere kan bruge dystre vægge til at forsvare sig.

Anbefalede: