Logo da.boatexistence.com

Hvad er en turndown-service?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en turndown-service?
Hvad er en turndown-service?

Video: Hvad er en turndown-service?

Video: Hvad er en turndown-service?
Video: DJ Snake, Lil Jon - Turn Down for What 2024, Kan
Anonim

I gæstfrihedsbranchen refererer turndown-service til praksis med, at personalet går ind på en gæstes værelse og "slår ned" for sengetøjet til sengen på værelset, gør sengen klar til brug. … Nogle hoteller har mere omfattende turndown-tjenester, såsom godnathistorier for børn og cocktails serveret til par.

Hvad er meningen med turndown-service?

På et hotel er en turndown-service forberedelse af et værelse, som en gæst kan sove i, ved at dreje dynen lidt tilbage på sengen, skrue ned for lyset og så videreTurn-down service udføres tidligt på aftenen. Turn-down service vil også trække gardinerne og slukke lyset.

Hvorfor kaldes det turndown-service?

Konceptet kom fra ideen om tilbyde en turndown-service, der ikke forstyrrede gæster. Kasserne efterlades udenfor hvert værelse sidst på aftenen og er fyldt med friske håndklæder, flaskevand og en hjemmelavet småkage fra husets kok.

Har hotellerne turndown-service?

Turndown-service er kendetegnende for et luksushotel. Måske er det en frisk karaffel med vand og hjemmesko placeret ved siden af sengen - eller endda en chokolade på puden.

Hvordan vil du udføre turndown-servicen?

På et hotel er en turn-down-service forberedelse af et værelse, som en gæst kan sove i, ved at dreje dynen lidt tilbage på sengen, skrue ned for lyset og så videre. Turn-down service udføres i den tidlige aften Turn-down service vil også trække gardinerne og slukke lyset.

Anbefalede: