Logo da.boatexistence.com

Hvilke panterettigheder overlever tvangsauktion?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke panterettigheder overlever tvangsauktion?
Hvilke panterettigheder overlever tvangsauktion?

Video: Hvilke panterettigheder overlever tvangsauktion?

Video: Hvilke panterettigheder overlever tvangsauktion?
Video: 4. Sikkerhed i fast ejendom – prioritetsstillinger 2024, Kan
Anonim

Efter en tvangsauktion på førstepantelån ophæves alle juniorpantret (inklusive et andet pantebrev og eventuelle juniordomspant), og panterettighederne fjernes fra ejendommens titel. Men andenpantelånsgælden og kreditors dom forbliver, selvom de ikke længere er knyttet til den tvangsauktionerede ejendom.

Hvilke tilbageholdelsesret er udslettet ved tvangsauktion?

I en tvangsauktion vil enhver domspant, der blev registreret efter pantet, blive udslettet af tvangsauktionen. Eventuelle overskydende midler, efter at tvangsudlånerens gæld er blevet bet alt ud, vil blive fordelt til andre kreditorer, der har juniorpant, som f.eks. pantebrevslån og pantehavere.

Overlever føderale skattetilbageholdelser tvangsauktion?

I tilfælde, hvor realkreditinstituttet har registreret sit tilbageholdsret (pantet), før IRS registrerer en meddelelse om Federal Tax Lien, har realkreditlånet prioritet. Det betyder, at hvis långiveren tvangsauktionerer, vil den føderale skattepant på boligen- men ikke selve gælden-vil blive udslettet i tvangsauktionen

Hvilken type pant er en tvangsauktion?

Et tvangspant, også kendt som pantebrevs- eller ejendomspant, er en type ejendomspant, der placeres i et hjem eller ejendom.

Hvad sker der efter en tvangsauktion, hvis der ikke er penge nok fra salget til at betale alle panthavere af en ejendom?

Først efter at denne part er gjort hel, modtager indehaveren af den næsthøjeste prioritet nogen af pengene fra tvangssalget - og videre og videre ned ad linjen af panterettigheder. Hvis der ikke er tilstrækkelige penge til rådighed for alle pantholdere til at blive bet alt, indehaverne af panteretten længere nede i kæden er uheldige

Anbefalede: