Logo da.boatexistence.com

Var deucalion en ægte alfa?

Indholdsfortegnelse:

Var deucalion en ægte alfa?
Var deucalion en ægte alfa?

Video: Var deucalion en ægte alfa?

Video: Var deucalion en ægte alfa?
Video: Deucalion: The Alpha Of Alphas 2024, Kan
Anonim

Biografi. Deucalion taler med britisk accent. Han var en alfa i 1977 og, ifølge Gerard Argent, bed og gjorde Hunter Alexander Argent. Nogen tid senere vendte han tilbage med sin flok til Beacon Hills på befaling af kollega Alpha Ennis for at søge hævn over Gerard og Chris Argent for en af hans Beta'ers død.

Er Deucalion den stærkeste alfa?

På trods af at han er blind, er Deucalion en dygtig Alpha - og alfa-pakken i en Alpha-pakke - hvilket gør ham ret stærk.

Er Deucalion stadig en alfa?

Deucalion vendte tilbage i sæson 5B efter angiveligt at være blevet fundet og fanget af Theo Raeken og hans Chimera Pack. … Deucalion var en Alpha Werewolf og den tidligere leder af Alpha Pack. Han havde en spinkel alliance med McCall Pack.

Er en ægte alfa stærkere end en alfa?

Endnu bedre er det faktum, at det at være en True Alpha gør ham stærkere end en almindelig Alpha. At være helhjertet god er ikke kun et aktiv, det er en styrke.

Er Deucalion en dæmonulv?

Som et resultat af sin afskyelige arv blev Deucalion den mest frygtindgydende werulv i regionen i løbet af ti år og på grund af al den indsamlede magt, han havde begæret og absorberet, de unikke shapeshifters, han havde rekrutteret, blev han en superpowered shapeshifter, en af de mest magtfulde at leve, og fik sig selv tilnavnet …

Anbefalede: