Logo da.boatexistence.com

Hvem Blake Sheltons ekskone?

Indholdsfortegnelse:

Hvem Blake Sheltons ekskone?
Hvem Blake Sheltons ekskone?

Video: Hvem Blake Sheltons ekskone?

Video: Hvem Blake Sheltons ekskone?
Video: Blake Shelton Biography and Lifestyle (net worth, houses, cars, wives, children and other facts) 2024, Kan
Anonim

Blake Tollison Shelton er en amerikansk countrysanger og tv-personlighed. I 2001 debuterede han med singlen "Austin". Lead-off-singlen fra hans selvbe titlede debutalbum, "Austin" tilbragte fem uger på førstepladsen på Billboard Hot Country Songs-hitlisten.

Er Blake Sheltons ekskone stadig gift?

Blake og Miranda var gift i næsten fem år, men annoncerede deres deling i 2015. Hun giftede sig med Brendan McLoughlin i 2019, mens Blake giftede sig med Gwen Stefani i begyndelsen af juli.

Hvorfor blev Blake Shelton skilt fra Kaynette?

Shelton og Williams blev skilt På grund af "upassende ægteskabelig adfærd" Ifølge en artikel fra Country Fancast søgte Williams om skilsmisse og hævdede, at sangeren havde været "skyldig i upassende ægteskabelig adfærd".” Bare et par år senere forsøgte Williams endda at sælge sin Demetrios-brudekjole i størrelse 6 på eBay.

Hvad er Miranda Lamberts nettoværdi?

Siden hun udgav sit debutalbum i 2005, har Miranda Lambert været en favorit af countrymusikfans. Hun har vundet flere Academy of Country Music Awards end nogen anden performer, og hun har overgået Brooks og Dunns tidligere rekord. Miranda Lamberts nettoværdi er $60 millioner, ifølge Celebrity Net Worth.

Hvorfor forlod Gwen Stefani stemmen?

Sæson 20 blev angiveligt optaget på samme tid som sæson 19 var ved at være slut, og det er muligt, at Stefani havde for travlt med at arbejde på ny musik til at påtage sig den type engagement. The Rich Girl-sangeren har aldrig været på The Voice i to på hinanden følgende sæsoner.

Anbefalede: