Logo da.boatexistence.com

Hvordan udtaler man thor's hammer?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan udtaler man thor's hammer?
Hvordan udtaler man thor's hammer?

Video: Hvordan udtaler man thor's hammer?

Video: Hvordan udtaler man thor's hammer?
Video: Avengers: Age of Ultron - Lifting Thor's Hammer - Movie CLIP HD 2024, Kan
Anonim

Hvis du skulle sige det langsomt højt, som det skal lyde, får du den korrekte Mjolnir-udtale. Læs langsomt "Me-yol-neer" For at få det til at lyde, som det skal, når du taler norm alt, læs "myol-nir". Det skulle lyde som "miauw" (som en kat), men at erstatte w'et med et L, så "nært ".

Hvad hedder Thors hammer?

I nordisk mytologi er Thor tordenguden, og hans hammer (kaldet Mjölnir) har lynets kraft. Under vikingetidens æra blev miniature Thors Hammere ofte brugt som religiøse amuletter. I dag er Hammeren et vigtigt symbol for dem, der følger nynordiske religioner som Asatru.

Hvad betyder Mjolnir på engelsk?

Det engelske Mjolnir kommer fra det oldnordiske navn for Thors hammer, Mjǫllnir. Mjǫllnir er beslægtet med den gammelpreussiske mealde, der betyder "lyn", og den lettiske milna, der betyder "tordengudens hammer". … Især Mjolnir er drevet af superhelteversionen af Thor som afbildet af Disneys Marvel Entertainment.

Er Stormbreaker stærkere end Mjolnir?

Selvom Stormbreaker og Mjolnir har meget ens egenskaber og kræfter, er Stormbreaker det mest kraftfulde våben ud af de to, som Thor kan bruge. De åbenlyse årsager er, at Stormbreaker er det fysisk større våben ud af de to, og for ikke at nævne, at det er en økse, som er farligere end en hammer.

Hvad hedder Thors økse?

I Infinity War rejser Thor (Chris Hemsworth) - ledsaget af Groot og Rocket - til Nidavellir, hvor et nyt våben er smedet til ham: en økse kaldet StormbreakerVåbnet kommer fra Eitri (Peter Dinklage), og det giver ham mulighed for at vende tilbage til Jorden lige i tide for at hjælpe sine venner i en kamp i Wakanda.

Anbefalede: