Logo da.boatexistence.com

Hvor er Simon Rimmers restaurant?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er Simon Rimmers restaurant?
Hvor er Simon Rimmers restaurant?

Video: Hvor er Simon Rimmers restaurant?

Video: Hvor er Simon Rimmers restaurant?
Video: Marshmello ft. Bastille - Happier (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

TV-kokken og restauratøren Simon Rimmer har annonceret planer om at åbne en restaurant på the Doubletree by Hilton i Liverpool, når den åbner dørene for forretning senere på året.

Har Simon Rimmer restauranter?

Simon ejer også fire restauranter i Liverpool, en i Birmingham og en hver i Dubai og Abu Dhabi. Den første restaurant, han købte, er Greens i West Didsbury, en forstad til Manchester.

Hvilke pubber ejer Simon Rimmer?

The Viking Pub and Bakehouse blev åbnet af tv-kokken Simon Rimmer i 2016 på Black Horse Hill i West Kirby på stedet for den tidligere Hill Top pub. En erklæring på The Vikings hjemmeside i går sagde, at de seneste 'udfordrende tider' var skylden, hvor mange frygtede, at The Elephant, som er baseret i Woolton, også kunne lukke.

Ejer Simon Rimmer Rudy's?

Tv-kokken, som også driver pizzakæden Rudy's i Manchester, Liverpool og Birmingham, sagde, at han var meget bekymret for personalet på hans restauranter. … Channel 4-stjernen er også medejer af barerne Albert's Schenke i Liverpool og Albert's Schloss i Manchester.

Ejer Simon Rimmer Liberty Tavern?

Anmeldelse af Liberty Tavern

Det er det andet foretagende af Flying Pig and Lobster-gruppen, som drives af TV-kokken Simon Rimmer og Revolution Bars medstifter Roy Ellis, og sidder ved siden af deres Elephant Pub & Bakehouse.

Anbefalede: