Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev bølgeplader opfundet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev bølgeplader opfundet?
Hvornår blev bølgeplader opfundet?

Video: Hvornår blev bølgeplader opfundet?

Video: Hvornår blev bølgeplader opfundet?
Video: The Science Of Cardboard 2024, Kan
Anonim

HVEM OPFINDTE DET BØLGEPANELET?: Henry Robinson Palmer patenterede bølgeblik i 1829. Palmer var arkitekt og ingeniør for London Dock Company. Bølgeplader blev specielt nyttige ved bygning af præfabrikerede strukturer.

Hvornår blev bølgeblik første gang brugt til tagdækning?

Henry Robinson Palmer, der anerkendte dets potentiale til at dække tage med bred spændvidde, patenterede bølgeblik i 1829 Året efter Palmer, som var ingeniør og arkitekt ved London Dock Company, byggede et stort skur ved havnen, som var overdækket udelukkende af selvbærende bølgebliksplader og spænder over 40 fod.

Hvornår blev bølgeblik første gang brugt i USA?

I 1834 foreslog den amerikanske arkitekt William Strickland bølgeblik for at dække sit design til markedspladsen i Philadelphia. Galvanisering med zink for at beskytte basismetallet mod rust blev udviklet i Frankrig i 1837.

Hvornår blev met altagdækning populært?

I 1850'erne blev materialet brugt på posthuse og toldsteder, såvel som på togskure og fabrikker. I 1857 blev et af de første met altage i Syden installeret på U. S. A.

Hvornår blev bølgeblik første gang brugt i Australien?

Hvad udløste fascinationen? Da galvaniseret bølgeblik først ankom til Australien i 1850'erne, var fordelene tydelige tidligt. Den var let og hurtigt påført, let, kompakt, billig, brandsikker og immun mod insektangreb.

Anbefalede: