Logo da.boatexistence.com

Hvad hed pontius pilates kone?

Indholdsfortegnelse:

Hvad hed pontius pilates kone?
Hvad hed pontius pilates kone?

Video: Hvad hed pontius pilates kone?

Video: Hvad hed pontius pilates kone?
Video: Wife of Pilate 2024, Kan
Anonim

Pilatus kone, som Saint Procla, æres af den orientalske ortodokse kirke og den østlige ortodokse kirke. Den østlige ortodokse kirke fejrer Procla den 27. oktober, mens den orientalsk ortodokse kirke fejrer både hende og hendes mand som helgener den 25. juni.

Hvad skete der med Pontius Pilatus efter Jesu død?

Ifølge nogle traditioner beordrede den romerske kejser Caligula Pontius Pilatus til døden ved henrettelse eller selvmord Efter andre beretninger blev Pontius Pilatus sendt i eksil og begik selvmord af sig selv. Nogle traditioner hævder, at efter at han begik selvmord, blev hans lig smidt i Tiberfloden.

Hvad skete der med Barabbas, efter at han blev befriet?

Hvad skete der med Barabbas, efter at han blev løsladt? … Barabbas, som passagen angiver, var en kriminel, der havde ledet en flok oprørere mod den romerske besættelse Under deres oprørshandling havde han dræbt nogen. Han blev fængslet for mord og for oprør mod den romerske regering.

Hvad er Pontius Pilatus' synd?

Evangelier portrætterer en ubeslutsom Pilatus.

De slæbte ham frem for Pilatus for at blive stillet for retten for blasfemi-for at hævde, sagde de, at han var jødernes konge. Og de pressede Pilatus, den eneste med magt til at idømme en dødsdom, til at opfordre til hans korsfæstelse.

Var Pontius Pilatus en rigtig person?

Pontius Pilatus, fuldgyldig latin Marcus Pontius Pilatus, (død efter 36 e.kr.), romersk præfekt (guvernør) i Judæa (26-36 e.v.t.) under kejser Tiberius, som præsiderede ved retssagen mod Jesus og gav ordren for hans korsfæstelse.

Anbefalede: