Logo da.boatexistence.com

Hvad skete der med hulens hånd?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der med hulens hånd?
Hvad skete der med hulens hånd?

Video: Hvad skete der med hulens hånd?

Video: Hvad skete der med hulens hånd?
Video: Derfor kan hestehuller være livsfarlige 2024, Juli
Anonim

"Så, det skete under indvendig øvelse," sagde Burrow på Marriott Marquis. “Chris Worley troede jeg havde bolden, indså det sent og slog min hånd. Det var bare en freak ting. Min hånd blev fanget i hans puder, og jeg vidste, at jeg brækkede den med det samme.

Hvem brød Joe Burrows håndøvelse?

Da Burrow brækkede en knogle i sin højre hånd under en træningsrep, blev redshirt freshman Haskins Buckeyes' backup quarterback som standard. Haskins greb muligheden for at vise, hvad han kunne, og dermed tjente han spilletid i otte kampe, mens Burrow kun forsøgte 11 afleveringer i fem kampe.

Hvordan blev Joe Burrows skadet?

Joe Burrow-skadeopdatering: Bengals QB bragt til hospitalet med halskontusion efter tab til Packers. … Bengalerne meddelte via holdets talsmand, at Burrow blev bragt til et lok alt hospital efter kampen efter at have pådraget sig en halskontusion.

Er Joe Burrow stadig på hospitalet?

Burrow blev udskrevet fra hospitalet efter en evaluering, og forventes ikke at gå glip af nogen spilletid efter skadesskrækken. Yes, Joe Burrow blev udskrevet fra hospitalet i aftes og er i god form efter halskontusionen.

Hvorfor tog Joe Burrow på hospitalet?

Den 24-årige Burrow tog på hospitalet søndag som en sikkerhedsforanst altning og blev tjekket for en mulig halskontusion efter at have haft svært ved at tale efter kampen.

Anbefalede: