Logo da.boatexistence.com

Hvorfor var Pontius Pilatus i Jerusalem?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor var Pontius Pilatus i Jerusalem?
Hvorfor var Pontius Pilatus i Jerusalem?

Video: Hvorfor var Pontius Pilatus i Jerusalem?

Video: Hvorfor var Pontius Pilatus i Jerusalem?
Video: What we know about Pontius Pilate 2024, Kan
Anonim

Som andre romerske guvernører i Judæa boede Pilatus primært i Cæsarea og tog hovedsageligt til Jerusalem til store fester for at opretholde orden. Han ville også have turneret rundt i provinsen for at høre sager og administrere retfærdighed.

Hvorfor blev Pontius Pilatus sendt til Jerusalem?

Som andre romerske guvernører i Judæa boede Pilatus primært i Cæsarea og tog til Jerusalem hovedsageligt til store fester for at opretholde orden. Han ville også have turneret rundt i provinsen for at høre sager og administrere retfærdighed.

Ønskede Pilatus at korsfæste Jesus?

Ved hver påskefest kunne den romerske guvernør befri en fange udvalgt af mængden. Pilatus spurgte skaren, om de ville have Barabbas eller Jesus løsladt. Ypperstepræsten overt alte skaren til at bede Pilatus om at sætte Barabbas fri og lade Jesus dræbe. De råbte til Pilatus om at korsfæste ham

Hvad symboliserer Pontius Pilatus?

Han er bedst kendt som dommeren i retssagen mod Jesus og manden, der godkendte Jesu korsfæstelse. … Markusevangeliet, der skildrer Jesus som uskyldig i at planlægge mod Romerriget, fremstiller Pilatus som tilbageholdende med at henrette Jesus.

Hvad skete der med Pilatus, efter at Jesus døde?

Af andre beretninger blev Pontius Pilatus sendt i eksil og begik selvmord af sig selv Nogle traditioner hævder, at efter at han begik selvmord, blev hans lig smidt i Tiberfloden. Atter andre mener, at Pontius Pilatus skæbne involverede hans omvendelse til kristendommen og efterfølgende kanonisering.

Anbefalede: