Logo da.boatexistence.com

Er plebs blevet aflyst?

Indholdsfortegnelse:

Er plebs blevet aflyst?
Er plebs blevet aflyst?

Video: Er plebs blevet aflyst?

Video: Er plebs blevet aflyst?
Video: How bad weather can affect the cruise 2024, Kan
Anonim

Plebs skal nå til en ende med en special i spillefilmslængde. ITV2 sitcom vender ikke tilbage for en sjette serie, har dets forfatter og instruktør Sam Leifer afsløret. Han sagde til The Sun: 'Efter fem serier ville vi ud med et brag. Så vi sender plebs af sted for at slutte sig til hæren.

Blev plebs aflyst?

ITV2's Plebs har annonceret, at de ikke vil vende tilbage i en sæson 6 – og i stedet afslutte sitcomen med en hyldest til Blackadder. Serien, der fulgte tre elskelige, om end noget enkle, karakterer, mens de navigerede i livet i det antikke Rom.

Hvor historisk nøjagtig er plebs?

Plebs tager historisk nøjagtighed overraskende alvorligt; Den eminente historiker Mary Beard er endda med som rådgiver."Det forsøger at fusionere noget ganske intelligent og højprydet med noget, der åbenbart er den laveste fællesnævner, du kan få," siger Rosenthal.

Hvor mange plebs-serier er der?

ITV2 sitcom om tre mænd, der bor i Rom. 38 afsnit ( 5 series), 2013 - 2019. Medvirkende Tom Rosenthal, Ryan Sampson, Jon Pointing, Tom Basden og andre.

Er pleb et dårligt ord?

I moderne brug bliver PLEB ofte brugt som en fornærmelse for at antyde, at nogen mangler intelligens, er usofistikeret eller har lav social status. I onlinespilkredse bruges PLEB som en nedsættende betegnelse for uerfarne spillere eller en spiller, der ikke har den seneste version af et spil eller spilleudstyr.

Anbefalede: