Logo da.boatexistence.com

Ville svare til en bakke af bønner?

Indholdsfortegnelse:

Ville svare til en bakke af bønner?
Ville svare til en bakke af bønner?

Video: Ville svare til en bakke af bønner?

Video: Ville svare til en bakke af bønner?
Video: Film 33 | På jagt efter bønner og linser i Europa | GoCook by Coop 2024, Kan
Anonim

At være ubetydelig; ikke at resultere i noget. Chefen er bare sur lige nu - jeg tror, at alle hans nye regler vil svare til en bakke af bønner.

Hvad betyder udtrykket en bakke af bønner?

: noget af ubetydelig betydning eller værdi -hovedsageligt brugt i negative konstruktioner svarer ikke til en bakke af bønner, der ikke er en bakke af bønner værd.

Hvad betyder ikke en bakke af bønner?

Svar: Bønner, der er ret nemme at dyrke, bruges almindeligvis i dagligdags udtryk for at angive noget af ringe værdi. Følgelig bliver en person, der ikke er en bakke af bønner værd, set som værd meget lidt, selvom man kan argumentere for, at en bakke af bønner i dag koster en pæn krone.

Hvor kom udtrykket til en bakke af bønner fra?

bakke af bønner, svarer ikke til en/ikke værd en

Bønner er tilsyneladende blevet betragtet som af ringe værdi siden det trettende århundrede Chaucer, i Troilus og Criseyde (ca. 1380), skrev: "Skift [sådanne] argumenter ne been nat worth a bene." Bakkedelen af udtrykket henviser til en almindelig metode til at plante bønner.

Hvor kom ordsproget ikke ensbetydende med en bakke af bønner fra?

Du kan for eksempel sige, at en dårlig idé "ikke er en bakke af bønner værd." Sprogekspert Charles Earle Funk sagde, at udtrykket blev brugt første gang for næsten 700 år siden. Han sagde, at Robert af Gloucester beskrev en besked fra kongen af Tyskland til kong John af England som "helt ikke en bønne værd. "

Anbefalede: