Logo da.boatexistence.com

Var rey og kylo relaterede?

Indholdsfortegnelse:

Var rey og kylo relaterede?
Var rey og kylo relaterede?

Video: Var rey og kylo relaterede?

Video: Var rey og kylo relaterede?
Video: Rey Could've been a Great Palpatine - She chose lousy - PART ONE #shorts 2024, Kan
Anonim

Hvad er forbindelsen mellem Kylo Ren og Rey? Som Kylo Ren selv siger i The Rise of Skywalker, er han og Rey ikke kun bundet af deres familiære arv (Ren som barnebarn af Darth Vader og Rey som barnebarn af kejser Palpatine), men ved deres unikke forbindelse i Force.

Er Rey Kylo Rens søster eller fætter?

Men hvis Palpatine i det væsentlige blev far til Anakin gennem styrken, ville kejseren være oldefar til Kylo Ren og bedstefar til Rey, hvilket gjorde parret førstefætre engang fjernet.

Hvorfor kyssede Rey og KYLO?

The Rise of Skywalker-romaniseringen insisterede på, at kysset ikke var romantisk, og forklarede, at det var et kys af taknemmelighed, anerkendelse af deres forbindelse, fejring af, at de havde fundet hinanden til sidst”, men når man ser på konteksten og hvordan deres forbindelse var siden The Last Jedi, kysset mellem Rey og Ben …

Er Ben Solo og Rey fætre?

Dette ville gøre kejser Palpatine til bedstefar til Luke Skywalker og Leia Organa og oldefar til Ben Solo. Det betyder ipso facto, at Rey og Ben er fætre, hvilket sætter et helt mærkeligt spin på det decideret romantiske kys, som Ben giver Rey i sine døende øjeblikke.

Hvorfor er Rey og KYLO forbundet?

Det afsløres i The Rise of Skywalker, at Kylo Ren ikke er den eneste magtfulde Force-wielder med en lige så stærk afstamning: Rey, tidligere barn af ingen ifølge The Last Jedi, er blevet afsløret at være barnebarn af ingen ringere end Sheev Palpatine, kejseren og den genopstandne leder af Sith. Jep.

Anbefalede: