Logo da.boatexistence.com

Kunne naruto slå momoshiki?

Indholdsfortegnelse:

Kunne naruto slå momoshiki?
Kunne naruto slå momoshiki?

Video: Kunne naruto slå momoshiki?

Video: Kunne naruto slå momoshiki?
Video: Momoshiki took over Boruto VS Code 😱 - #code #boruto #borutoedit #momoshiki #kawaki 2024, Kan
Anonim

Mens Naruto havde brug for Sasukes hjælp til at besejre Momoshiki Otsutsuki, er det vigtigt at bemærke, at han var ved halvdelen af sin fulde styrke under kampen, idet præcis halvdelen af sit chakra blev udtrukket af Momoshiki selv. Ved fuld kraft er det højst sandsynligt, at Naruto Uzumaki er stærkere end Momoshiki

Er Sasuke stærkere end Momoshiki?

8 Stærkere: Momoshiki Otsutsuki

Sammenlignet med kun Sasuke, er Momoshiki absolut stærkere, og en fjende, som Sasuke ikke kan besejre, medmindre han bliver endnu stærkere end han er for tiden. Selvom Sasukes Jutsu-arsenal er meget forskelligartet, er det meste ubrugeligt mod Momoshiki, da han kan absorbere ninjutsu.

Kan Boruto slå Momoshiki?

Boruto slog Momoshiki med sin lille Rasengan og befriede sin far og den anden Kage. … Først overfaldt Boruto Momoshiki med en skyggeklon for at tage hans Rinnegan ud og angreb ham derefter med hans Rasengan, som kolliderede med Momoshikis eget Rasengan-look-alike og ødelagde ham for altid.

Kan Naruto slå Otsutsuki?

10 Can Defeat: Naruto UzumakiHan kæmpede mod Kaguya Otsutsuki og holdt sit eget og spillede i sidste ende en massiv rolle i at besegle hende. Efter krigen er Naruto blevet flere gange stærkere, hvilket betyder, at han muligvis kunne være stærkere end Kaguya Otsutsuki nu.

Hvem kan besejre Momoshiki?

Sasuke indrømmede endda, at Naruto kunne have taget MOMOSHIKI, men han ville ikke have nogen form for skade på landsbyen, så gik de 4 Kage ned med det samme til en tændt MOMOSHIKI, mens kun Sasuke og Naruto, som er blevet drænet for en masse chakru, er i stand til at hænge og til sidst slå MOMOSHIKI.

Anbefalede: