Logo da.boatexistence.com

Ville boruto slå naruto?

Indholdsfortegnelse:

Ville boruto slå naruto?
Ville boruto slå naruto?

Video: Ville boruto slå naruto?

Video: Ville boruto slå naruto?
Video: Boruto AMV - Montero 2024, April
Anonim

Det var den fordel, Boruto har, som Naruto aldrig havde. For at tilføje det, træner Sasuke også Boruto. Da to af de bedste shinobis træner ham, er der ingen tvivl om, at Boruto vil være stærkere end Naruto.

Kan Boruto besejre Naruto?

Mens Naruto måske aldrig officielt træner Boruto for at gøre ham stærkere, kan han stadig give vigtig visdom videre. At kunne lære af sin far er en fordel, Naruto aldrig havde. Borutos forældre lever og har det godt, mens Narutos var døde lige efter hans fødsel.

Hvem ville vinde Boruto eller Naruto?

På papiret er Boruto sin far overlegen Men i praksis spiller erfaring og sindsstemning også en rolle, og det er her, Naruto kommer langt foran. Han har ikke kun kæmpet langt flere kampe, men også stået over for langt flere vanskeligheder i sin barndom - hvilket alt sammen har gjort ham ment alt stærkere.

Er Naruto svagere i Boruto?

Der er to hovedårsager i historien til Narutos relative mangel på styrke i Boruto-efterfølgerserien. … Narutos mål som Hokage er at beskytte landsbyen, og dette involverer mere end blot at lære nye bevægelser. For det andet er ninjaverdenen i øjeblikket i en æra med fred, hvilket har gjort landsbyerne generelt svagere

Kan Boruto slå Naruto-barn?

Med hensyn til ninjutsu er kampen mellem Naruto og Boruto en langt tættere konkurrence. … En ung Naruto kan måske overskride Boruto med skyggekloner i en kamp, men hans søn har utvivlsomt et bredere udvalg af ninjutsu til rådighed.

NARUTO vs BORUTO Power Levels ?

NARUTO vs BORUTO Power Levels ?
NARUTO vs BORUTO Power Levels ?
19 relaterede spørgsmål fundet

Anbefalede: