Logo da.boatexistence.com

Kunne ahsoka slå maul?

Indholdsfortegnelse:

Kunne ahsoka slå maul?
Kunne ahsoka slå maul?

Video: Kunne ahsoka slå maul?

Video: Kunne ahsoka slå maul?
Video: Star Wars The Clone Wars: Ray Park as Darth Maul - Official Behind the Scenes 2024, Kan
Anonim

Ahsoka Tano, den unge padawan til Anakin Skywalker og stjerne i The Clone Wars-serien er det perfekte matchup for Maul Ligesom Maul er Ahsoka en ekstremt dygtig fighter. Maul er en af de dygtigste lyssværd-kombattanter i Star Wars-universet, og det er ikke en lille bedrift, Ahsoka kan tage ham på.

Kan Ahsoka slå Darth Vader?

Ved at sætte Ahsoka Tano her, er det ikke sagt, at hun ville slå Vader. Det er ingen garanti, og oddsene er ikke i hendes favør, da hun var tæt på at dø for hans hånd. Men Ahsoka kunne matche Vader og yde en god kamp.

Er Ahsoka mere kraftfuld end Kanan?

Jeg accepterer dette, fordi ligesom al fiktion skal karakterer støbes efter de historier, forfatterne ønsker at fortælle. Indtil videre tror jeg, det er sikkert at sige, at Ahsoka er mere kraftfuld en Jedi, end Kanan er, men jeg tror også, det er sikkert at sige, at Kanan ikke er noget stiv i sin egen ret, og er bliver bestemt bedre for hver sæson.

Var Maul forelsket i Ahsoka?

Ahsoka og Maul er forelskede i hinanden. De opfører sig, som de ikke gør, men det gør de. Hun elsker faktisk, når han kalder hende Lady Tano, og kaldenavnet er hans forsøg på at flirte.

Hader Ahsoka Obi-Wan?

Obi-Wan Kenobi

Igennem klonkrigene blev de to gode venner. De havde et sundt forhold, stolede på hinanden og havde hinandens ryg, hun havde en dyb respekt for Obi-Wan, og han mente, at Ahsoka havde ret til at vide om Anakins fortid.

Anbefalede: