Logo da.boatexistence.com

Hvor er babassu-palmen?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er babassu-palmen?
Hvor er babassu-palmen?

Video: Hvor er babassu-palmen?

Video: Hvor er babassu-palmen?
Video: Hvor er sauen? - Myldrevideo | Aktiviteter for de minste 2024, Kan
Anonim

Attalea speciosa, babassu-, babassu-palmen, babaçu eller cusi, er en palme hjemmehørende i Amazonas regnskovsregion i Sydamerika. Babassupalmen er den fremherskende art i Maranhão Babaçu-skovene i staterne Maranhão og Piauí.

Hvor vokser babassu?

babassu palme, (Attalea martiana, A. oleifera eller A. speciosa), højt palmetræ med fjeragtige blade, der vokser vildt i tropiske nordøstlige Brasilien Kernerne af dets hårde - afskallede nødder er kilden til babassuolie, der har samme egenskaber og anvendelser som kokosolie og bruges i stigende grad som erstatning for den.

Er babassuolie dårligt for miljøet?

Produkter skal også være sikre for vores miljøI den forbindelse er babassuolie lovende som en miljøvenlig mulighed. Babassuolie bliver i stigende grad anerkendt som en god mulighed for at understøtte plantediversiteten. Chokerende statistikker viser, at 75 procent af vores fødevareforsyning kommer fra kun 12 plantearter.

Er babassu en palmeolie?

Babassuolie er en vegetabilsk olie udvundet af nødden fra babassupalmen, som dyrkes i Amazonas-regionen. Babassuolie har lignende egenskaber som palmekerneolie. Det bruges i bodylotions, cremer, bodybutters, læbepomader, hårbalsam, shampoo og sæbe.

Er babassuolie bedre end palmeolie?

Hvis du har ledt efter et miljømæssigt ansvarligt alternativ til palmeolie, kan USDA Certified Organic Babassu-olie blive din nye favorit. Denne smukt klare, lysegule olie har et højere indhold af laurinsyre end kokosolie.

Anbefalede: