Logo da.boatexistence.com

Får mila kunis en baby?

Indholdsfortegnelse:

Får mila kunis en baby?
Får mila kunis en baby?

Video: Får mila kunis en baby?

Video: Får mila kunis en baby?
Video: Mila Kunis’ 3-Year-Old Daughter Is Too Logical To Believe In Santa Claus | CONAN on TBS 2024, Kan
Anonim

The Hollywood power-par indrømmede, at når det kommer til deres børns personlige hygiejne, tager de en mindre er mere tilgang. Ashton og Mila deler datteren Wyatt Isabelle, seks, og sønnen Dimitri Portwood, fire, og indrømmede, at de ikke bader dem hver dag. Jeg var ikke den forælder, der badede mine nyfødte.

Har Kutcher og Kunis børn?

Kutcher og Kunis' datter, Wyatt, er 6, mens deres søn, Dimitri, er 4. "Jeg var ikke den forælder, der badede mine nyfødte. Nogensinde," afslørede Kunis for nylig i Dax Shepards "Lænestolsekspert"-podcast.

Hvornår fik Mila Kunis sin første baby?

Personal Life and Children

I marts 2014 begyndte medier at rapportere, at Kunis og Kutcher var forlovede, og Kunis bekræftede, at de ventede en baby i en optræden på The Ellen DeGeneres Show i maj. Parret bød velkommen til deres lille datter, Wyatt Isabelle Kutcher, 30. september 2014

Hvem fik Ashton Kutcher en baby med?

Mila Kunis og Ashton Kutcher har en meget specifik tilgang til badetid for deres børn. Parret - som deler datteren Wyatt Isabelle, 6, og sønnen Dimitri Portwood, 4 - afslørede under deres seneste optræden på Armchair Expert-podcasten, at de ikke tror på at bade deres børn med sæbe hver dag.

Hvor meget er Ashton Kutcher værd i 2019?

Ashton Kutchers nettoværdi: Ashton Kutcher er en model, skuespiller, iværksætter og tv-vært, der har en nettoværdi på $200 millioner.

Anbefalede: