Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev sulu født?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev sulu født?
Hvornår blev sulu født?

Video: Hvornår blev sulu født?

Video: Hvornår blev sulu født?
Video: Hvordan føles det at have samleje for første gang? 2024, Kan
Anonim

Ifølge Star Trek Chronology blev Sulu født i året 2237.

Hvornår blev Sulu kaptajn?

I 2290 kom Demora Sulu ind på Akademiet. Samme år blev Hikaru Sulu forfremmet til rang som kaptajn og blev tilbudt kommandoen over Starship Excelsior (NCC-2000).

Hvordan fik Sulu sit navn?

'" Som Takei forklarede, var hans karakter opkaldt efter Suluhavet ud for Filippinernes kyst "[Roddenberry] havde et kort over Asien fastgjort på væggen, og han stirrede på det og prøvede at få lidt inspiration til den asiatiske karakter,” sagde Takei. … Og det var sådan, min karakter fik navnet Sulu.”

Hvad var Sulus rang på Star Trek?

Efter afslutningen på Enterprises banebrydende femårige mission i 2269, modtog Sulu en forfremmelse til rang af kommandantløjtnant; han forblev en del af rumskibets besætning under kaptajn Willard Decker under skibets 18-måneders ombygning og var til stede ved roret på stjernedato 7410.2 (2271), da admiral James …

Er Sulu en TNG?

I modsætning til Kirk, Spock, Bones McCoy eller endda Scotty optrådte Sulu ikke i Star Trek: The Next Generation eller interagerede med kaptajn Picard og hans besætning i en TNG-film; derfor er det meste af det, der kanonisk skete i hans senere liv, stadig et mysterium.

Anbefalede: