Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal jeg så mine valmuefrø?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal jeg så mine valmuefrø?
Hvornår skal jeg så mine valmuefrø?

Video: Hvornår skal jeg så mine valmuefrø?

Video: Hvornår skal jeg så mine valmuefrø?
Video: МОЯ ИДЕЯ ЦВЕТОК ИЗ ТЕСТА/ В МАГАЗИНЕ НЕ КУПИШЬ Deutsche Untertitel/Meine Idee/My idea/Flower Bread 2024, Kan
Anonim

Valmuer er bedst, når de dyrkes af frø, der er plantet i efterår eller vinter, selv i kolde vinterområder. Frøene skal igennem de naturlige fryse- og optøningscyklusser for at spire, og det opnås ved efterårssåning. De kan også sås i det tidlige forår, cirka en måned før din sidste frostdato.

Kan jeg bare sprede valmuefrø?

Enårige valmuer skal sås direkte på velforberedt jord. … Vand jorden med en fin spray vand og spred derefter frøet. Der er ingen grund til at dække det.

Er valmuer nemme at dyrke fra frø?

At dyrke valmueblomster kan være så simpelt som at plante frø eller dele rødder fra eksisterende planter. Plant valmuer fra frø i dårlig til gennemsnitlig jord på et solrigt sted for en god start på dyrkning af valmueblomster i din have. Valmuer vokser fra en pælerod.

Kan jeg så valmuefrø nu?

Hvornår skal du plante valmuer

Så valmuefrø direkte i din have om foråret eller efteråret Hvis du planter tidligt på året, norm alt mellem marts og maj er bedst, men du bliver nødt til at vente til den følgende sommer for en sund visning. Så mellem slutningen af august og oktober for flere blomster i den første sæson.

Hvordan starter du valmuefrø?

Start valmuer fra frø ved fast sætte et par frø på jorden; dæk ikke med yderligere jord. Valmuefrø har brug for lys for at spire. Plads planter 6" til 9" fra hinanden (afhængigt af sorten) for at maksimere luftcirkulationen og reducere meldug. I mange år blev valmuer gensået fra det foregående års beplantning.

Anbefalede: