Logo da.boatexistence.com

Hvor meget forlod graham rhona?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget forlod graham rhona?
Hvor meget forlod graham rhona?

Video: Hvor meget forlod graham rhona?

Video: Hvor meget forlod graham rhona?
Video: Эрин Каффи убила своего парня, всю ее семью 2024, Kan
Anonim

I første omgang tilbød Rhona £ 500.000, men Moira sagde, at det var vurderet til £ 1 million. På trods af at seerne aldrig fik at vide det nøjagtige beløb, Rhona modtog i testamentet, blev de fuldstændig lamslåede, da karakteren tilbød at købe den meget eftertragtede gård uden at bekræfte den samlede pris.

Hvor meget fik Rhona fra Graham?

I mellemtiden var Rhonas eneste bekymring at købe den elskede gård, og hun tog til Moira Dingle for at lave en handel. Først tilbød Rhona up £500.000, men Moira erklærede, at det var blevet vurderet til en million pund.

Hvem dræbte Emmerdale Graham?

Identiteten på Grahams morder blev afsløret i slutningen af torsdag den 23. januars episode. Pierce Harris – som sidst blev set i 2017, da han blev idømt tid i fængsel for at have voldtaget Rhona – blev set angribe Graham fat alt ved at slå ham over hovedet med en træstamme.

Forlod Rhona Emmerdale?

Det blev senere afsløret, at Rhona i hendes fravær var blevet gift og skilt. Rhona afsluttede sin kontrakt og gik, men vendte tilbage, da Paddy skulle tage sig af Aaron efter hans selvmordsforsøg.

Har Zak Dingle forladt Emmerdale for altid?

En af Emmerdales længste og mest elskede karakterer Zak Dingle vender tilbage til vores skærme. Den 66-årige skuespiller Steve Halliwell tog en længere pause sidste år efter at have spillet karakteren siden 1994. Zaks karakter fik øjeblikkeligt Emmerdale-fans til at forelske sig i hans intense historier gennem hele serien.

Anbefalede: