Logo da.boatexistence.com

Hvad er chiffertekstquizlet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er chiffertekstquizlet?
Hvad er chiffertekstquizlet?

Video: Hvad er chiffertekstquizlet?

Video: Hvad er chiffertekstquizlet?
Video: Как пользоваться QUIZLET ПРАВИЛЬНО. Обзор функций. 2024, Kan
Anonim

Hvad er chiffertekst? Krypterede data. Hvad er godkendelse? Processen med at verificere identiteten af en bruger, der logger på et system, eller integriteten af overførte data.

Hvad er chiffertekst i netværk?

Ciphertext er hvilke krypteringsalgoritmer, eller ciphers, transformerer en original besked til. Data siges at være krypteret, når en person eller enhed, der mangler krypteringen, ikke er i stand til at læse dem. De, eller det, ville have brug for chifferen for at dekryptere informationen.

Hvad er en ulovlig server-CIW?

Ulovlig server. En applikation, der installerer skjulte tjenester på systemer. Ulovlige servere består af "klient"-kode og "server"-kode, der gør det muligt for hackeren at overvåge og kontrollere driften af den computer, der er inficeret med serverkoden.

Hvad er betegnelsen for en kodeordsbeskyttet krypteret datafil, der kan bruges til at autentificere et program CIW?

Fordi de giver datafortrolighed. Hvad er betegnelsen for en adgangskodebeskyttet, krypteret datafil, der kan bruges til at autentificere et program? Digit alt certifikat.

Hvad fungerer sammen med en sikker Sockets Layer SSL for at sikre, at data transporteres sikkert?

Hypertext Transfer Protocol Secure (https) er en kombination af Hypertext Transfer Protocol (HTTP) med protokollen Secure Socket Layer (SSL)/Transport Layer Security (TLS). TLS er en godkendelse og sikkerhedsprotokol, der er bredt implementeret i browsere og webservere.

Anbefalede: