Logo da.boatexistence.com

Hvad er en traktorvognchauffør?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en traktorvognchauffør?
Hvad er en traktorvognchauffør?

Video: Hvad er en traktorvognchauffør?

Video: Hvad er en traktorvognchauffør?
Video: How Sam Became "The Last Professional Cart Driver" - AgriLive 9 2024, Kan
Anonim

En lastbilchauffør er en person, der tjener til livets ophold som chauffør af en lastbil, hvilket almindeligvis defineres som et stort godskøretøj eller et tungt godskøretøj.

Hvad laver lastbilchauffører med traktor og trailer?

De fleste traktor- og trailerchauffører er langdistancechauffører og betjener lastbiler med en totalvægt på over 26.000 pund for køretøjet, passagererne og lasten. Disse chauffører leverer varer over intercity-ruter, der nogle gange spænder over flere stater.

Hvad er traktor- og trailertransport?

En semi-traktor trailer lastbil er traktoren, også kendt som lastbilens hovedkabine, og traileren, den trækker. En række industrier kræver semi-lastbiler til at flytte fragt og gods, der er afgørende for økonomien. Hos Heavy Haulers transporterer vi semi-lastbiler og trailere over alt i USA og i udlandet.

Hvad er en UPS-trækker-trailerchauffør?

UPS er ansætter personer til at arbejde som fuldtids traktor-trailerchauffører. … Denne stilling indebærer at køre en traktor-anhænger-enhed til en eller flere destinationer og derefter returnere til det oprindelige domicil under samme arbejdsskift. Noget arbejde udføres udendørs.

Hvad er sættevognschauffør?

Traktor-trailer lastbilchauffører kører traktor- trailer-kombilastbiler i og mellem byer og over lange afstande for at levere produkter, husdyr eller materialer. De overvåger lastning og losning, sikrer fragten for at forhindre skader og sikrer, at fragtvægtgrænserne ikke overskrides.

Anbefalede: