Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal du bruge opslag?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal du bruge opslag?
Hvornår skal du bruge opslag?

Video: Hvornår skal du bruge opslag?

Video: Hvornår skal du bruge opslag?
Video: 19 - Hvor mange ser mine facebook-opslag? 2024, Juli
Anonim

Brug LOOKUP, en af opslags- og referencefunktionerne, når du skal kigge i en enkelt række eller kolonne og finde en værdi fra samme position i en anden række eller kolonne. Lad os f.eks. sige, at du kender varenummeret for en bildele, men du kender ikke prisen.

Hvorfor ville jeg bruge VLOOKUP?

Når du har brug for at finde information i et stort regneark, eller du altid leder efter den samme slags information, skal du bruge SLAGOPSLAG-funktionen. VLOOKUP fungerer meget som en telefonbog, hvor du starter med det stykke data, du kender, f.eks. en persons navn, for at finde ud af, hvad du ikke ved, f.eks. deres telefonnummer.

Hvad er brugen af opslagsfunktionen?

Opslagsfunktioner i Excel bruges til at kigge gennem en enkelt kolonne eller række for at finde en bestemt værdi fra samme sted i en anden kolonne eller rækkeDette finder ofte sted, når der er flere regneark i en projektmappe eller en stor mængde data i et regneark.

Hvad er forskellen mellem VLOOKUP og opslag?

Den største forskel mellem OPSLAG- og OPSLAG-funktioner er VOPSLAG er begrænset til kun lodrette opslag, og OPSLAG-funktionen har krydsfunktionalitet, hvilket betyder, at den kan udføre både vertikale opslag og vandrette opslag.

Skal du nogensinde bruge VLOOKUP?

VLOOKUP er en fantastisk funktion, men har et par begrænsninger: Den kan ikke slå op og returnere en værdi, som er til venstre for opslagsværdien. … VLOOKUP ville give et forkert resultat, hvis du tilføjer/sletter en ny kolonne i dine data (da kolonnenummerværdien nu refererer til den forkerte kolonne).

Anbefalede: