Logo da.boatexistence.com

Hvorfor blev tintagel-slottet bygget?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor blev tintagel-slottet bygget?
Hvorfor blev tintagel-slottet bygget?

Video: Hvorfor blev tintagel-slottet bygget?

Video: Hvorfor blev tintagel-slottet bygget?
Video: Эта находка может стать самой значимой и долгожданной в 21 веке 2024, Kan
Anonim

Et slot blev bygget på stedet af jarl Richard i 1233 for at etablere en forbindelse med de Arthur-legender, der af Geoffrey af Monmouth blev forbundet med området, og fordi det blev set som det traditionelle sted for korniske konger.

Hvorfor er Tintagel Castle vigtigt?

Historie og legende er uadskillelige hos Tintagel. Fra omkring det 5. til det 7. århundrede e. Kr. var det en vigtig højborg, og sandsynligvis en residens for Cornwalls herskere. Mange fragmenter af luksuskeramik importeret fra Middelhavet blev efterladt af dem, der boede her.

Hvad er legenden om Tintagel?

I omkring 1480 gav antikvaren William Worcestre Tintagel som sted for Arthurs fødsel såvel som hans undfangelse; og i 1650 findes først navnet Kong Arthurs Slot. På denne dato var henvisninger til kong Arthur og til slottet blevet en uløselig blanding af lokal folklore og litterære legender.

Hvad er Tintagel i King Arthur?

Tintagel Castle blev fremtrædende som en fæstning for middelalderlige Cornish-høvdinge, dets tilknytning til Arthur-legenden smedet af historikeren og krønikeskriveren Geoffrey af Monmouth, som var den første til at foreslå at denne høje højborg var kong Arthurs fødested på siderne af hans magnum opus Historia …

Hvor er Tintagel, som skulle være Arthurs fødested?

Et kongeligt palads er blevet opdaget i området, der er kendt for at være fødestedet for kong Arthur. Paladset, der blev opdaget ved Tintagel i Cornwall, menes at stamme fra det sjette århundrede - omkring det tidspunkt, hvor den legendariske konge kan have levet.

Anbefalede: