Logo da.boatexistence.com

Hvem opfandt roboteksoskelet?

Indholdsfortegnelse:

Hvem opfandt roboteksoskelet?
Hvem opfandt roboteksoskelet?

Video: Hvem opfandt roboteksoskelet?

Video: Hvem opfandt roboteksoskelet?
Video: ТАКОВ МОЙ ПУТЬ В L4D2 2024, Kan
Anonim

March på Metal Warriors. På trods af alle de medicinske og industrielle fremskridt, som menneskelige eksoskeletter lover, ligger deres oprindelse i en militærmaskine ved navn Hardiman. Designet af General Electrics ingeniør Ralph S. Mosher, Hardiman var en storslået 1.500-pund bærbar maskine udviklet som et fælles hær-flådeprojekt.

Hvornår blev roboteksoskeletter opfundet?

General Electric udviklede den første exoskeletenhed i 1960'erne. Kaldet Hardiman, det var en hydraulisk og elektrisk bodysuit, men den var for tung og omfangsrig til at være til militær brug.

Hvad bruges roboteksoskeletter til?

Robotiske eksoskeletter er bærbare elektromekaniske anordninger, der er udviklet som forstærkende anordninger for at forbedre bærerens fysiske ydeevne eller som ortotiske anordninger til gangrehabilitering eller bevægelseshjælp.

Hvad er eksoskelet i robotteknologi?

Robotiske exoskeletter eller motordrevne exoskeletter er betragtes som bærbare robotenheder, der styres af computerkort til at drive et system af motorer, pneumatik, håndtag eller hydraulik for at genoprette bevægelsen[1, 2].

Hvad er roboteksoskeletter lavet af?

Eksoskeletter kan være lavet af stive materialer såsom metal eller kulfiber, eller de kan være lavet udelukkende af bløde og elastiske dele. Eksoskeletter kan drives og udstyres med sensorer og aktuatorer, eller de kan være helt passive.

Anbefalede: