Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal man have flannel på?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man have flannel på?
Hvornår skal man have flannel på?

Video: Hvornår skal man have flannel på?

Video: Hvornår skal man have flannel på?
Video: How to Wear Flannels and Look AMAZING #Shorts 2024, Kan
Anonim

Enhver dag i efteråret eller vinteren Selvom en 90-graders sommerdag ikke nødvendigvis skriger "Flannel!", er enhver dag i efteråret og vinteren en god dag at have på en flannelskjorte med knapper.

Hvilken temperatur skal du have flannel på?

Med passende lag kan sådan en top bæres i minusgrader, såvel som i 70'erne. En god flannelskjorte er i stand til at holde dig tør i regn og sne, eller når du er ved at blive svedig.

Er flanneller stadig i stil 2020?

Af alle de klassiske modetrends i køligt vejr, vi er spændte på at se vende tilbage til efteråret 2020, er flannel fortsat øverst på listen (tilsluttet af all-plaid - alt og oversize trøjer).

Hvad har du på under en flannel?

Læg din flannel over en T-shirt

Letvægtsstrik som henleys og forlomme-t-shirts er en god base for flanneller. Læg en plaid flannel over en solid t-shirt, eller prøv en solid flannel over en grafisk eller printet strik. Tilføj farvet denim eller chinos i en dyb solbrun, bordeaux eller olivengrøn nuance for at holde udseendet sæsonbestemt.

Kan du bære flannel om vinteren?

Som vi nævnte, er flannelskjorter og flanneltøj generelt egnet til efterår og vinter Dette stof er ofte lavet af uld, og dets varme gør det til det bedste valg til disse årstider. … Teknisk set er uld varmere end bomuld. Og bomuld er et bedre valg til forår og sommer.

Anbefalede: