Logo da.boatexistence.com

Er angelonia hjorte resistente?

Indholdsfortegnelse:

Er angelonia hjorte resistente?
Er angelonia hjorte resistente?

Video: Er angelonia hjorte resistente?

Video: Er angelonia hjorte resistente?
Video: Невероятно красивые засухоустойчивые цветы для солнечных мест, о которых мало, кто знает 2024, Kan
Anonim

Generelt det plejer at være en hjortebestandig plante. Er angelonia en enårig eller flerårig plante? Det er en mør flerårig plante i zone 8-10, men dyrkes for det meste som enårig.

Spiser hjorte angelonia-planter?

Ingen plante er virkelig tørketolerant i en beholder; regelmæssig vanding er nødvendig for alle planter i beholdere. OG JEG HAR GEMMT DET BEDSTE TIL SIDST- Angelonia er HYRTESTÅENDE. Angelonia er opført som en hjortebestandig etårig på mange lister.

Er angelonia hjorte og kaniner modstandsdygtige?

Angelonia klarer sig godt under en lang række forhold. Durable Serena er et perfekt valg for forbrugere, der leder efter vandkloge, varmeelskende planter. Hjorte- og kaninresistent. Landskabstips: Ekstremt let at dyrke og lav vedligeholdelse.

Spiser kaniner angelonia?

Angelonia er en type enårig blomst, som dyr norm alt ikke spiser. … En række forskellige "gårddyr", som f.eks. den ømme smag af unge enårige planter, især kaniner, men også hjorte, musmus, jordegern og jordsvin.

Er angelonia planter flerårige?

A hård staude, angelonia står uden problemer op mod sommerens varme og fugtighed, hvilket gør den til en solid og farverig tilføjelse til ethvert solrigt sted.

Anbefalede: