Logo da.boatexistence.com

Er papyrus en pige?

Indholdsfortegnelse:

Er papyrus en pige?
Er papyrus en pige?

Video: Er papyrus en pige?

Video: Er papyrus en pige?
Video: Никогда не дарите эти цветы, они несут негатив в дом 2024, Kan
Anonim

Nu kære læser forberede sig på konklusioner: Hvis vi er en dreng: Papyrus er en homoseksuel, måske også Sans, Alphys kan være både biseksuel og lesbisk. Selvom hun foretrækker Undyne, tyder hendes dialog på, at hun måske også er interesseret i spilleren. Og vi er også homoseksuelle ved at date Papyrus.

Hvem er Papyrus forelsket i?

Han er også meget forelsket i hovedpersonen og kan ses lege med sine dukker af ham selv, Frisk og Sans, som tilsyneladende skulle giftes med Frisk og endda efter at have sagt, at han ikke var inviteret til brylluppet, sagde han, at Papyrus er hans bedste mand.

Er Papyrus ældre end Sans?

TLDR: sans er faktisk den ældre bror. Han er bare… kort og kraftig. Papyrus er yngre.

Hvilket køn er Sans Undertale?

Sans er et skelet fra Undertale. Navn: Sans Køn: Mand Personlighed: Dovne Beskæftigelser: Han har et job i Snowdin og et job i Waterfall og et job i Hotland.

Er Nightmare Sans ond?

Mareridt er bedragerisk, uberegnelig, uforudsigelig og ond Han fort alte Cross and Dream, at mange skurke blev bragt i knæ af ham, såsom Horror, Dust, Killer, Swapfell Red Sans og Swapfell Sans. … I sin fortid var Nightmare et af de venligste væsener i multiverset på det tidspunkt.

Anbefalede: